Foglaljon online!
Siofok

2°C  É-i gyenge szél

» További időjárási adatok

Balatonföldvár Ajánlatok
I. Országfutás
I. Országfutás 2015. március 14-én, szombaton, megkísérlik jelképesen végigfutni az országot egyetlen nap alatt. Vállaljon Ön is egy szakaszt Balatonföldvár környékén, amit bármikor a nap folyamán lefut vagy legyalogol.
Újra mozgásban a balatonföldvári kistérség
Újra mozgásban a balatonföldvári kistérség A Balatonföldvári Többcélú Kistérségi Társulás TÁMOP-6.1.2-11/3-2012-0068 azonosító számú „Egészségfejlesztés a Balatonföldvári Kistérségben” elnevezésű pályázatának köszönhetően a kistérség településein a 2014-ben elindult mozgásprogramok 2015 januártól folytatódnak.
A Balatoni Regionális TDM Szövetség tisztújító közgyűlése
A Balatoni Regionális TDM Szövetség tisztújító közgyűlése Hoffmann Henrik és Fekete Tamás marad a Balatoni Regionális TDM Szövetség elnöke és alelnöke.
Jáde Panzió ajánlatai 2015
Jáde Panzió ajánlatai 2015 Kedvezményes csomagajánlatok és állandó akciók 2015-ben a balatonföldvári Jáde Panzióban
Téli kirándulási tippek
Téli kirándulási tippek Balatonföldvár környékén
Balatonföldvár Vendéglátás
Kukorica Csárda
Vendégeink a fenséges étkek és jóféle borok mellett egy pár órára betekintést nyerhetnek a letűnt korok csárda-hangulatába. Kedd szünnap.
Ádám pince
Több, mint 220 éves Pálóczi Horváth Ádám Pince 50 magyar borász boraiva várja vendégeit. Vállaljuk családi, baráti, céges rendezvények...
Balatonlelle - Rádpuszta Csárda és Szabadidő Centrum
Rádpuszta – már a neve is ízes. Balatonlelle mellett, a nyüzsgő világtól távol, ám jól megközelíthető helyen fekszik birtokunk, ahol nyugalom,...
Topos Pince
Borkostolás, bor értékesítés. Falusi vendégasztalon saját készítésű termékek , házikolbálbász, szalámi, sonka, szalonna helyben fogyasztásra.

Kiemelt Szálláshelyek

Hol szálljak meg?
Gróf Apartman
Budapesttől 120 km-re, a Balaton déli partján, Balatonföldváron 2 hálószobás apartman kiadó 4+1 fő részére a villanegyedben. A kiadó nyaraló Balatonföldvár központi részen, a Balatontól 500 méterre, az elegáns villanegyedben fekszik. A klimatizált...
Ildikó Vendégház
Szép nyaraló, nyugodt környezetben, Ideális családok számára pihenésre, nyaralásra. Két hét foglalása esetén 15% kedvezményt adunk a szállásdíjból.
Bagira Panzió
Családi panzió 100 méterre a szabadstrandtól, zárt parkolóval. Félpanziós ellátás, gyermekkedvezmény.
Magistern Panzió
Családias hangulatú panzió, amely a magasparton fekszik, szép kilátással a Balatonra.
Radácsy Ház
Önálló családi ház max 4 fő részére. Parkolás, SAT tV, kerti bútor, internet hozzáférés biztosított a vendégek számára
Holp Ház
Korszerű berendezésű ház medencével nagy kerttel, gyerekjátszótérrel. Egy négyfős apartman és fürdőszobás szobák kiadók. A ház a település villa negyedében, nyugodt környezetben helyezkedik el.
Módos Ház
Kiadó 3 szintes sorházi apartman. Nappali, étkező, konyha, 4 hálószoba, 3 fürdőszoba és 3 WC,áll a vendégek rendelkezésére. A pihenőkertben grillsütő, kerti butorok találhatók.
Közérdekű információk
Egészségügyi ellátás
Orvos, fogorvos, mentők, kórház, állatorvos, gyógyszertár
Rendőrség
Polgárőrség, rendőrkapitányság, vizirendészet
Szolgáltások
Turisztikai szolgáltatók, bankok, üzletek, szolgáltatások
Közlekedés
Autóbuszállomás, hajóállomás, kompkikötő, vasútállomás
Egyházak
Istentiszteletek és Szentmisék rendje a Balatonföldvár Turisztikai Régióban
Intézmények
Közösségi ház és könyvtár, városi televízió, általános iskola, óvoda, polgármesteri hivatal, zeneiskola, városgondnokság, tourinform iroda, alapítványok
Találkozzunk Facebook-on is